BYG-CAD 3D

BYG-CAD omtale 3 menu

Menu

Forside

Nyheder

Programmer

Support

Online Hjælp

Priser

Downloads

Hotline

 

Freeware

Studieversion

Info/Kontakt

Links

Chresten Pedersen

Jørgen Risom

Arne Brogaard

Arne Brogaard, Brogaard´s Tegnestue, Tvis

Siden jeg i foråret installerede BYG-CAD på min AutoCAD 2000i, har jeg virkelig følt at  tegneopgaverne er blevet løst på rekord tid og at investeringen allerede er tjent ind.

BYG-CAD har fjernet alle de tunge tegne opperationer, så som målsætning, kote angivelser m.m. alt dette udføres legende let og præcis.

 Et af de værktøjer, som jeg synes er tidsbesparende, er den automatiske lag styring. Man er fri for at tænke på at skifte lag, hver gang man skal målsætte, sætte et vindue eller en dør ind på tegningen.

 Jeg tegner meget i AutoCAD´s Paperspace med anvendelse af forskellige målestokke. Her er programmet også fantastisk, da man hurtigt kan gå fra et til et andet målestok, og derved spares der masse af tid når man tegner detailløsninger.

 Man kan også selv opbygge sine vinduer/døre til plan-snit og facader, og  skal man ændre et vindue til en dør i en anden bredde på plantegningen, ændre dette helt automatisk.

 Det jeg også har meget glæde af er BYG-CAD´s løsning på optegning af spær på snit og dens løsning med optegning af tagbeklædning i korrekt forhold og dermed om tagsten/tagplader passer til taget.

 Jeg har tegnet på AutoCAD siden 85, og har prøvet flere programmer, men BYG_CAD er dog den bedste oplevelse, så Brogaards Tegnestue kan klart anbefale BYG-CAD til projektering.


Ring +45  9743 5042 for yderligere information. 

 

free web tracker